ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (COVID-19)

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, η μετάδοση του ιού θεωρείται πως γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το φτέρνισμα, το βήχα ή την εκπνοή. To τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι & νερό, για τουλάχιστον 20’’ ή με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα πριν τη λήψη τροφής και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, το προσεκτικό στέγνωμα των χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης θεωρούνται καίριες πρακτικές προφύλαξης από τον ιό.
Η Saman Massage και τα Starbaths προσαρμόζουν τη λειτουργία τους λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα ως ακολούθως:

  • Διαδικτυακό ραντεβού, κράτηση καθώς και πληρωμή
  • Υποδοχή και παροχές σε υπαίθριο χώρο
  • Η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και
  • Η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους
    Σε κάθε μία από τις εγκαταστάσεις μας συγκροτείται ομάδα απολύμανσης που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων, των χώρων αποδυτηρίων- WC και γενικά των χώρων απασχόλησης και παροχών.
    Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών του υδρομασάζ, του domes, των χώρων ηλιοθεραπείας και αναψυχής καθαρίζονται πλέον σε κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιηθούν από τον/τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα ο επισκέπτης τα βρίσκει πάντα άδεια, καθαρά και με καρτελάκι επισήμανσης ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙ το οποίο φέρει την Ημερ/νία, ώρα και το όνομα με την υπογραφή του υπευθύνου απολύμανσης.
    Η διεύθυνση της SRC GROUP δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Υγειονομικά Μέτρα που λαμβάνουμε
Στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που θέτει στην καθημερινότητα όλων μας ο COVID-19, η SRC GROUP ακολουθεί αυστηρά και απαρέγκλιτα το Πρωτόκολλο Ασφαλείας και Υγιεινής που έχουν ορίσει οι Αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.

Τα Υγειονομικά Μέτρα κατά την Είσοδό σας στις Εγκαταστάσεις μας
Η παροχή των υπηρεσιών γίνεται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.
Κανείς πελάτης ή επισκέπτης δεν έρχεται σε επαφή με άλλον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις μας.
Ερχόμενος ο κάθε πελάτης, κινείται στους χώρους ατομικής εξυπηρέτησης μόνο με μάσκα και γάντια.
Στη συνέχεια περνάει απευθείας στον υγειονομικά ασφαλή χώρο, όπου θα του προσφερθούν οι υπηρεσίες μας.
Η παροχή όλων των υπηρεσιών μας γίνεται σε υπαίθριους, ευάερους χώρους εξυπηρέτησης.
Εκεί, παραμένει αποκλειστικά ο πελάτης που έχει το ραντεβού, με την παρουσία μόνο του προσώπου το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Και οι δύο χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκες και γάντια.
Οι πελάτες και επισκέπτες μπορούν ερχόμενοι στο χώρο μας να διαθέτουν δικές τους μάσκες, γάντια καθώς και σακίδιο με ατομικά είδη, αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού, πετσέτες ή μπουρνούζια, παντόφλες.
Στην αντίθετη περίπτωση, παρέχουμε εμείς μάσκες μίας χρήσης και ποδονάρια.
Τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο για τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ταυτόχρονης παρουσίας πελατών και επισκεπτών στις εγκαταστάσεις μας, καθώς και το όριο απόστασης του ενός από τον άλλο.
Όλες οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν άνεση, διακριτικότητα και υγειονομική ασφάλεια στους επισκέπτες και πελάτες μας.

Τα Υγειονομικά Μέτρα για το Προσωπικό
Το προσωπικό χρησιμοποιεί μάσκες και γάντια ατομικής προστασίας
Με τον τρόπο αυτό τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο ασφαλείας που έχει οριστεί από την Πολιτεία και τις Αρμόδιες Αρχές.
Το σύνολο του προσωπικού έχει ενημερωθεί εντατικά για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινείται στους χώρους των εγκαταστάσεών μας.
Η εκπαίδευσή του περιλαμβάνει ενημέρωση για τις ενδεδειγμένες συμπεριφορές που πρέπει να ακολουθεί.Σύμφωνα με αυτές η επικοινωνία με τον πελάτη κινείται αυστηρά στις απολύτως απαραίτητες επαφές, χωρίς υπερβολές, με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Τα Υγειονομικά Μέτρα των Εγκαταστάσεων
Στην είσοδο των εγκαταστάσεών μας υπάρχουν απολυμαντικό και γάντια μιας χρήσης για τις ανάγκες των πελατών και των επισκεπτών μας.
Οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μηχανήματα και όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούνται απολυμαίνονταιαπό το προσωπικό μετά την αναχώρηση κάθε πελάτη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αντισηπτικό υπάρχει σε όλους τους χώρους, για χρήση από πελάτες και επισκέπτες.
Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων υπάρχουν αναρτημένες σε εμφανή σημεία οι οδηγίες υγειονομικής προστασίας που πρέπει όλοι να ακολουθούμε.