Υπηρεσίες

STAR MASSAGE FOR 2

Το Star Massage for 2 αποτελεί το μεγαλείο της απλότητας με το μέγιστο της χαλάρωσης. Εναλλακτική θεραπεία μασάζ για 2 άτομα συγχρόνως, σε όλο το σώμα (πίσω πλευρά) για 30 λεπτά με ινδικό κεφαλής και Swedish Back Massage.

Η συνεδρία κλείνει με την ηλεκτρονική αποθεραπεία 15 λεπτών σε γάμπες και πατούσες με τη συντροφιά, πάντα της πανοραμικής θέας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά το τέλος της θεραπείας, σας παρέχεται δωρεάν 30’  φυτικού ιαματικού λουτρού (σε jacuzzi) με προϊόντα της #SamanDust – Converter (φυτικά υγρά άλατα μπάνιου)

Διάρκεια: 1 ώρα 15 λεπτά
Κόστος: €75 για 2 άτομα

Διαθέσιμες ώρες ραντεβού: 10:00, 13:15, 18:15, 21:15

STAR MASSAGE & RELAX FOR 2

Το μεγαλείο της απλότητας με το μέγιστο της χαλάρωσης είναι το Star Massage & Relax for 2.
 
Εναλλακτική θεραπεία μασάζ για 2 άτομα συγχρόνως, σε όλο το σώμα (πίσω πλευρά) για 45 λεπτά με ινδικό κεφαλής και Swedish Back Massage.
 
Κατά την διάρκεια της αναμονής 15 λεπτών για την προετοιμασία του τζακούζι (για λόγους υγιεινής) σας προσφέρεται δωρεάν ρόφημα, ποτό ή αναψυκτικό, πάντα με την συντροφιά της πανοραμικής θέας!
 
Τέλος ακολουθεί και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με ΔΩΡΕΑΝ 30’ φυτικού ιαματικού λουτρού (σε jacuzzi) με προϊόντα της #SamanDust – Converter (φυτικά υγρά άλατα μπάνιου).

Διάρκεια: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος: €90 για 2 άτομα

Διαθέσιμες ώρες ραντεβού: 10:00, 13:15, 18:15, 21:15

STAR BACK MASSAGE

Το μεγαλείο της απλότητας με το μέγιστο της χαλάρωσης είναι το Star Back Massage. Εναλλακτική, ατομική, ξηρή θεραπεία (πάνω από ελαφριά ενδυμασία) αποκλειστικά σε περιοχές πλάτης για 20 λεπτά με ινδικό κεφαλής και Swedish Back Massage.

Η συνεδρία κλείνει με την ηλεκτρονική αποθεραπεία 10 λεπτών σε γάμπες και πατούσες με τη συντροφιά, πάντα της πανοραμικής θέας!

Διάρκεια: 30’
Κόστος: €20 / άτομο

Διαθέσιμες ώρες ραντεβού: 11:30, 12:15, 15:30, 19:45, 20:30, 23:30

STAR FACE CARE EXPERIENCE

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών και απολαύστε ένα χαλαρωτικό ατομικό ημίωρο με παροχές αποκλειστικά στην τόνωση και αναζωογόνηση του προσώπου.

Ξεκινάμε με ελαφρύ καθαρισμό του προσώπου, εν συνεχεία προχωράμε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ και κλείνουμε με μία μάσκα ενυδάτωσης κ σύσφιξης με την δύναμη της σκόνης ελαιολάδου και του τροπικού φρούτου Feijoa!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: σας παρέχονται δώρα της #Samandust – SamanPozar!

Διάρκεια: 30’
Κόστος: €25 / άτομο

Διαθέσιμες ώρες ραντεβού: 11:30, 14:45, 19:45, 22:45

BUBBLE TENT NIGHT EXPERIENCE

2ωρη διαμονή εντός του Star Bubble Tent για 2 άτομα. Προσφέρεται δωρεάν κρασί με φρούτα και ξηρούς καρπούς καθώς και χρήση jacuzzi με φυτικό ιαματικό νερό converter της SamanPozar!

Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: €80 για 2 άτομα

Διαθέσιμες ώρες ραντεβού: 18:15-20:15 | 22:15-00:15

Κλείσε το ραντεβού σου με ευελιξία και ηρεμία.
Έχεις 14 ημέρες για να προετοιμαστείς και ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ 15% επιστροφής χρημάτων
σε προϊόντα της SamanDust!

Καθώς ξεκινάμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, κατανοούμε, λόγω της Νέας Πραγματικότητας,
πως μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστείτε για να μας επισκεφτείτε.
Τώρα με την υπηρεσία – CHECK EARLY – έχετε 14 ημέρες για να προετοιμαστείτε κερδίζοντας
15% επιστροφής χρημάτων σε προϊόντα της SamanDust, ενώ εμείς διατηρούμε
την κράτησή σας σε αναμονή.
Ισχύει για τα ραντεβού από 15/7/2023 έως και 31/12/2023.

Όροι και προϋποθέσεις:
H προωθητική ενέργεια του – CHECK EARLY – ισχύει για υπηρεσίες που θα πραγματοποιηθούν από 1/6/2021 έως και 31/12/2021.
Η επιλογή – CHECK EARLY – διατίθεται αποκλειστικά για υπηρεσίες που εκτελούνται από τα μέλη του Ομίλου SrcGroup και συγκεκριμένα από την#SamanMassage και το#StarBaths.

Δεν ισχύει αντίτιμο δέσμευσηςκαι η πληρωμή της κράτησης-ραντεβού, επιστρέφεται κατά 95% σε περίπτωση που δεν προσέλθει ο πελάτης για την παροχή. Το 5% κρατείται και φορολογείται : 1ονως λειτουργικό αντίτιμο ασφαλείας της μη εκτελούμενης δεσμευόμενης ώρας και 2ον ως κάλυψη απώλειας λήψης είσπραξης από τρίτο δυνητικό εκτελούμενο ραντεβού. Τέλος, αυτόματα καταργείται το ποσοστό 15% επιστροφής χρημάτων σε προϊόντα SamanDust!

Αλλαγές στα στοιχεία πελάτη δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά τη δέσμευση κράτησης.

Η SrcGroup διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

 • Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ταυτόχρονα στο χώρο είναι 10 λόγω των νέων υγειονομικών δεδομένων (covid-19)
 • Η χρήση του jaccοuzi ως προς το γέμισμα γίνεται από εμάς ενώπιόν σας ενώ ο καθαρισμός του γίνεται αποκλειστικά από την Ομάδα μας.
 • Για όλες τις υπηρεσίες και τη χρήση του jaccouzi απαιτείται η προσκόμιση από την πλευρά σας ενός μικρού σάκου που να περιέχει μαγιό, παντόφλες, πετσέτες ή και μπουρνούζια.
 • Απαγορεύονται τα οινοπνευματώδη ποτά πέρα από αυτά που παρέχει ο χώρος.
 • Υπάρχει η δυνατότητα delivery με συνεργαζόμενα εστιατόρια – cafe της περιοχής
 • Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας κράτησης δηλώνετε υπεύθυνα την αποδοχή των όρων χρήσης της SRC GROUP, εταιρείας διαχείρισης του starBaths.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, η μετάδοση του ιού θεωρείται πως γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το φτέρνισμα, το βήχα ή την εκπνοή. To τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι & νερό, για τουλάχιστον 20’’ ή με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα πριν τη λήψη τροφής και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, το προσεκτικό στέγνωμα των χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης θεωρούνται καίριες πρακτικές προφύλαξης από τον ιό.
Η Saman Massage και τα Starbaths προσαρμόζουν τη λειτουργία τους λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα ως ακολούθως:

 • Διαδικτυακό ραντεβού, κράτηση καθώς και πληρωμή
 • Υποδοχή και παροχές σε υπαίθριο χώρο
 • Η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και
 • Η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους
  Σε κάθε μία από τις εγκαταστάσεις μας συγκροτείται ομάδα απολύμανσης που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων, των χώρων αποδυτηρίων- WC και γενικά των χώρων απασχόλησης και παροχών.
  Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών του υδρομασάζ, του domes, των χώρων ηλιοθεραπείας και αναψυχής καθαρίζονται πλέον σε κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιηθούν από τον/τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα ο επισκέπτης τα βρίσκει πάντα άδεια, καθαρά και με καρτελάκι επισήμανσης ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙ το οποίο φέρει την Ημερ/νία, ώρα και το όνομα με την υπογραφή του υπευθύνου απολύμανσης.
  Η διεύθυνση της SRC GROUP δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Υγειονομικά Μέτρα που λαμβάνουμε
Στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που θέτει στην καθημερινότητα όλων μας ο COVID-19, η SRC GROUP ακολουθεί αυστηρά και απαρέγκλιτα το Πρωτόκολλο Ασφαλείας και Υγιεινής που έχουν ορίσει οι Αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.

Τα Υγειονομικά Μέτρα κατά την Είσοδό σας στις Εγκαταστάσεις μας
Η παροχή των υπηρεσιών γίνεται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.
Κανείς πελάτης ή επισκέπτης δεν έρχεται σε επαφή με άλλον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις μας.
Ερχόμενος ο κάθε πελάτης, κινείται στους χώρους ατομικής εξυπηρέτησης μόνο με μάσκα και γάντια.
Στη συνέχεια περνάει απευθείας στον υγειονομικά ασφαλή χώρο, όπου θα του προσφερθούν οι υπηρεσίες μας.
Η παροχή όλων των υπηρεσιών μας γίνεται σε υπαίθριους, ευάερους χώρους εξυπηρέτησης.
Εκεί, παραμένει αποκλειστικά ο πελάτης που έχει το ραντεβού, με την παρουσία μόνο του προσώπου το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Και οι δύο χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκες και γάντια.
Οι πελάτες και επισκέπτες μπορούν ερχόμενοι στο χώρο μας να διαθέτουν δικές τους μάσκες, γάντια καθώς και σακίδιο με ατομικά είδη, αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού, πετσέτες ή μπουρνούζια, παντόφλες.
Στην αντίθετη περίπτωση, παρέχουμε εμείς μάσκες μίας χρήσης και ποδονάρια.
Τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο για τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ταυτόχρονης παρουσίας πελατών και επισκεπτών στις εγκαταστάσεις μας, καθώς και το όριο απόστασης του ενός από τον άλλο.
Όλες οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν άνεση, διακριτικότητα και υγειονομική ασφάλεια στους επισκέπτες και πελάτες μας.

Τα Υγειονομικά Μέτρα για το Προσωπικό
Το προσωπικό χρησιμοποιεί μάσκες και γάντια ατομικής προστασίας
Με τον τρόπο αυτό τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο ασφαλείας που έχει οριστεί από την Πολιτεία και τις Αρμόδιες Αρχές.
Το σύνολο του προσωπικού έχει ενημερωθεί εντατικά για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινείται στους χώρους των εγκαταστάσεών μας.
Η εκπαίδευσή του περιλαμβάνει ενημέρωση για τις ενδεδειγμένες συμπεριφορές που πρέπει να ακολουθεί.Σύμφωνα με αυτές η επικοινωνία με τον πελάτη κινείται αυστηρά στις απολύτως απαραίτητες επαφές, χωρίς υπερβολές, με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Τα Υγειονομικά Μέτρα των Εγκαταστάσεων
Στην είσοδο των εγκαταστάσεών μας υπάρχουν απολυμαντικό και γάντια μιας χρήσης για τις ανάγκες των πελατών και των επισκεπτών μας.
Οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μηχανήματα και όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούνται απολυμαίνονταιαπό το προσωπικό μετά την αναχώρηση κάθε πελάτη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αντισηπτικό υπάρχει σε όλους τους χώρους, για χρήση από πελάτες και επισκέπτες.
Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων υπάρχουν αναρτημένες σε εμφανή σημεία οι οδηγίες υγειονομικής προστασίας που πρέπει όλοι να ακολουθούμε.